Edzésbe állt Usain Bolt

sport
2018 augusztus 21., 19:48
comments 114

Atlétaként tavaly visszavonult, idén labdarúgóként új karriert kezd minden idők legeredményesebb rövidtávfutója, a jamaikai Usain Bolt. 

A 100 és a 200 méteres távok világcsúcstartójának régi álma, hogy egyszer a Manchester United mezében futhasson ki a pályára, de tisztában van vele, hogy odáig rögös és hosszú út vezet, így 32 évesen először az ausztrál bajnokság utolsó helyén álló Central Coast Mariners csapatában állt edzésbe, és reménykedik benne, hogy szerződést is kaphat a klubnál.

link Forrás

Bolt korábban próbálkozott Németországban és Norvégiában is, de nem kapott lehetőséget, viszont a Marinersnél jobbak az esélyei, a stáb bízik benne, sőt, állítólag a News Corp. Australia állná is a fizetését, és óriási bizniszben reménykedik. 

Az edzés utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hozzá van szokva a lehetetlen kihívásokhoz, az életéhez tartozik, hogy kimozogjon komfortzónájából, és alig várja, hogy pályára léphessen. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.