Edzésbe állt Usain Bolt

Atlétaként tavaly visszavonult, idén labdarúgóként új karriert kezd minden idők legeredményesebb rövidtávfutója, a jamaikai Usain Bolt. 

A 100 és a 200 méteres távok világcsúcstartójának régi álma, hogy egyszer a Manchester United mezében futhasson ki a pályára, de tisztában van vele, hogy odáig rögös és hosszú út vezet, így 32 évesen először az ausztrál bajnokság utolsó helyén álló Central Coast Mariners csapatában állt edzésbe, és reménykedik benne, hogy szerződést is kaphat a klubnál.

Bolt korábban próbálkozott Németországban és Norvégiában is, de nem kapott lehetőséget, viszont a Marinersnél jobbak az esélyei, a stáb bízik benne, sőt, állítólag a News Corp. Australia állná is a fizetését, és óriási bizniszben reménykedik. 

Az edzés utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hozzá van szokva a lehetetlen kihívásokhoz, az életéhez tartozik, hogy kimozogjon komfortzónájából, és alig várja, hogy pályára léphessen. 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.