Kálmán Olga: „Az utolsó másfél-két hónapban úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon”

Amióta a fideszes hatalomvisszavétel első lépéseként Kálmán Olgát kirúgták a Hír tévétől, a műsorvezető nem nagyon nyilatkozott. Kedd reggel viszont az RTL Klub Reggeli című műsorában szerepelt, többek között Alföldi Róbert és Németh Kristóf társaságában, és a Blikk cikke szerint így értékelte a helyzetet:

„A szakításig eltelt utolsó másfél-két hónap sokkal nehezebb volt, az tényleg nehezebb volt. Ezzel még véletlenül sem akarok poénkodni, de konkrétan úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon.”

Arról beszélt, hogy  „az első sokkon már túlvan, de még nem sikerült feldolgoznia a történteket”, illetve „igyekszik újra talpra állni, megtalálni a saját útját”. Szeptemberben dől el, hogy hol folytatja, rendező férje ugyanakkor továbbra is a Hír tévénél dolgozik. 

A teljes adás:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.