Kálmán Olga: „Az utolsó másfél-két hónapban úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon”

Amióta a fideszes hatalomvisszavétel első lépéseként Kálmán Olgát kirúgták a Hír tévétől, a műsorvezető nem nagyon nyilatkozott. Kedd reggel viszont az RTL Klub Reggeli című műsorában szerepelt, többek között Alföldi Róbert és Németh Kristóf társaságában, és a Blikk cikke szerint így értékelte a helyzetet:

„A szakításig eltelt utolsó másfél-két hónap sokkal nehezebb volt, az tényleg nehezebb volt. Ezzel még véletlenül sem akarok poénkodni, de konkrétan úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon.”

Arról beszélt, hogy  „az első sokkon már túlvan, de még nem sikerült feldolgoznia a történteket”, illetve „igyekszik újra talpra állni, megtalálni a saját útját”. Szeptemberben dől el, hogy hol folytatja, rendező férje ugyanakkor továbbra is a Hír tévénél dolgozik. 

A teljes adás:


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.