Kálmán Olga: „Az utolsó másfél-két hónapban úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon”

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Amióta a fideszes hatalomvisszavétel első lépéseként Kálmán Olgát kirúgták a Hír tévétől, a műsorvezető nem nagyon nyilatkozott. Kedd reggel viszont az RTL Klub Reggeli című műsorában szerepelt, többek között Alföldi Róbert és Németh Kristóf társaságában, és a Blikk cikke szerint így értékelte a helyzetet:

„A szakításig eltelt utolsó másfél-két hónap sokkal nehezebb volt, az tényleg nehezebb volt. Ezzel még véletlenül sem akarok poénkodni, de konkrétan úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon.”

Arról beszélt, hogy  „az első sokkon már túlvan, de még nem sikerült feldolgoznia a történteket”, illetve „igyekszik újra talpra állni, megtalálni a saját útját”. Szeptemberben dől el, hogy hol folytatja, rendező férje ugyanakkor továbbra is a Hír tévénél dolgozik. 

A teljes adás:


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.