Kálmán Olga: „Az utolsó másfél-két hónapban úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon”

Média
2018 augusztus 21., 12:09

Amióta a fideszes hatalomvisszavétel első lépéseként Kálmán Olgát kirúgták a Hír tévétől, a műsorvezető nem nagyon nyilatkozott. Kedd reggel viszont az RTL Klub Reggeli című műsorában szerepelt, többek között Alföldi Róbert és Németh Kristóf társaságában, és a Blikk cikke szerint így értékelte a helyzetet:

„A szakításig eltelt utolsó másfél-két hónap sokkal nehezebb volt, az tényleg nehezebb volt. Ezzel még véletlenül sem akarok poénkodni, de konkrétan úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon.”

Arról beszélt, hogy  „az első sokkon már túlvan, de még nem sikerült feldolgoznia a történteket”, illetve „igyekszik újra talpra állni, megtalálni a saját útját”. Szeptemberben dől el, hogy hol folytatja, rendező férje ugyanakkor továbbra is a Hír tévénél dolgozik. 

A teljes adás:

<iframe src="//rtl.hu/embed/1225167" title="Kálmán Olga: "Egy szabad ember ül veletek!"" frameborder="0" allowfullscreen="true" style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;">


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.