Madonna beszédet mondott Aretha Franklinről, de valahogy úgy alakult, hogy inkább saját magáról szólt

2018 augusztus 21., kedd 5:42
103
Fotó: Theo Wargo/AFP

Az MTV VMA New York-i díjátadóján kérték fel a pop királynőjét, hogy búcsúztassa el méltó módon a soul királynőjét, a nemrég elhunyt Aretha Franklint. A díva pedig dívaként kezelte a helyzetet: 

a közel ötperces beszéd nagy része saját magáról szólt.

Madonna elmesélte, hogy karrieje elején egy meghallgatáson Franklin (You Make Me Feel Like) A Natural Woman című számát kellett előadnia, két fontos francia producer előtt, akik egyáltalán nem vették őt komolyan. 

Fotó: ANGELA WEISS/AFP

„És miért kellett volna, hogy komolyan vegyenek? Egy sovány fehér lány megpróbálja előadni a valaha volt egyik legnagyobb soulénekes dalát?” Ezután heteken át nem hívták fel, majd mégis mellette döntöttek - „a többi történelem”, mondta Madonna.

„Most biztos azon gondolkodnak, miért meséltem el ezt a történetet. Pedig van kapcsolat. Ez nem történhetett volna meg Aretha Franklin nélkül. Ő vezetett el oda, ahol ma tartok, ő hatott rám, és másokra is, akik itt vannak ma. Köszönöm Aretha, hogy erőt adtál mindannyiunknak, R-E-S-P-E-C-T.”

Hogy ez valójában nem Aretha Franklinről szól? Ez elég sok embernek feltűnt az interneten.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt