Szerhij Rebrov váltja Dollt a Ferencváros kispadján

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Nemzeti Sport szerint már biztosnak mondható, hogy az ukrán Szerhij Rebrov váltja a kedden (közös megegyezéssel) távozott német Thomas Dollt a Ferencváros kispadján. 

A lehetőségről először a csakfoci.hu számolt be, de a Sport forrásai megerősítették az értesülést.

A 44 éves Rebrov játékosként megfordult a  Sahtar Doneck, a Tottenham, a Fenerbahce, a West Ham United, és a Rubin Kazany csapatában, de legnagyobb sikereit a Dinamo Kijev csatársorában aratta, oldalán (a később aranylabdát is nyert) Andrij Sevcsenkóval. 

A 75-szörös válogatott Rebrov 2014 óta edzősködik: a Dinamo padján kétszer nyert bajnokságot és kupát, illetve Ukrán Szuperkupát, a 2015-2016-os szezonban pedig - 15 év után - a Bajnokok Ligája csoportkörén is túl tudta juttatni a Kijevet. 

Tavaly, szerződése lejártával, meglepetésre a szaúdi al-Ahlihoz távozott. Az arab csapattól tavasszal távozott, a Ferencváros most szerződteti. (Nemzeti Sport)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.