Thomas Doll távozik a Ferencváros kispadjáról

A fradi.hu beszámolója szerint közös megegyezéssel távozik az FTC vezetőedzői posztjáról Thomas Doll. A német edző 2013 decemberében érkezett a Fradihoz, három Magyar Kupa-címet, egy Ligakupa és Szuperkupa-győzelmet, illetve egy bajnoki aranyat, két ezüstöt és egy bronzot szerzett a csapattal.

Visszatérő kritika volt személyével kapcsolatban, hogy az óriási anyagi ráfordítások ellenére sem tudta megvetni a csapat lábát a nemzetközi kupákban. 

Az új edző személyét szerdán jelentik be. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.