Remek dalok estére: megjelent a Felső Tízezer második albuma

A hazai powerpop/indie színtér egyik legjobb-legszerethetőbb zenekara szerdán új lemezzel jelentkezett. Itt meghallgatható az egész, de a Felső Tízezer megtalálható Facebookon és Bandcampen is. Remek nyári estékhez, meg úgy bármikor máskor is.

Ha pedig valaki a rövid lemez meghallgatása után még benne maradna ebben a zenei világban, a zenekar dalszerző-gitáros/énekese, Sallai László jó másfél éve összerakott hozzánk is egy válogatást kedvenc számaiból. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.