Részeg vezetésért kapcsolták le Hugo Llorist Londonban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Tottenham és a francia válogatott csapatkapitányát egy rutinellenőrzés során állították félre a rendőrök London nyugati részén péntek hajnalban, ekkor derült ki, hogy részegen vezetett.  

A rendőrök őrizetbe vették a világbajnok játékost, végül óvadék ellenében távozhatott. Szeptember 11-én kell majd megjelennie a bíróságon. A Tottenham következő meccsét a Manchester United ellen vívja majd az angol bajnokságban, hétfő este. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.