160-nal ütközött az autópálya szembejövő sávjában a Yotube-sztár

A magát a Youtube-on McSkilletnek nevező 18 éves Trevor Heitmann a szembejövő sávban hajtott egy kaliforniai autópályán a McLaren sportautójával, amikor kb. 160 km/ó sebességgel ütközött egy másik járművel. A tinédzser és a másik jármű két utasa (egy 43 éves san diego-i nő meg a 12 éves lánya) meghaltak.

MsSkilletnek majd 1 millió követője volt a Youtube-on, és azzal lett ismert, hogy egyedileg tervezett kiegészítőket árult a Counter Strike játékhoz. Ebből szépen meg is gazdagodott, így vett sportkocsit is. A tinédzserről egy ideje azt pletykálták, hogy mentális zavarokkal küzd. (Telegraph)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.