Belize-ben nézett szobát a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László

A Való Világból ismert Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László a tavaly novemberi bűncselekmény elkövetése után rákeresett a telefonján arra, hogy mely államokkal nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak, majd egy főre szobát is keresett Belize-ben a nyomozás adatai szerint. A férfi nagybátyja (aki korábbi védője is) szerint azonban B. egyáltalán nem azért tette ezt, mert szökni akart.

„Laci látott egy híradást a televízióban, ahol talán pont Bróker Marcsika kapcsán Belize-ről beszéltek. Mint a világ dolgai iránt érdeklődő, tájékozódni kívánó ember megnézte az interneten, mit érdemes tudni erről a helyről. Ennyi az indok, nem kell mögé többet látni. Biztosan tudom, hogy nem a szökés motiválta az unokaöcsémet, hiszen azt könnyen megtehette volna azokban a napokban, ami az állítólagos emberölés és az elfogása között eltelt” - mondta a Blikknek Brodmann Péter.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.