Vincent Cassel feleségül vette 21 éves modell barátnőjét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vincent Cassel egy Bidart nevű franciaországi baszk faluban vette feleségül a 21 éves Tina Kunakey modellt. Kunakey Biarritzból származik, a falu nincs messze a szülővárosától.

Az 52 éves színész 5 évvel ezelőtt vált el Monica Belluccitól, akivel 14 éven át voltak házasok. Cassel azt mondja, nem zavarja a 32 éves korkülönbség közte és párja között, nagyon szerelmes, és gyereket is akarnak. A színész azonban megjegyezte, hogy az élet nem mindig fair, férfiként ugyanis neki könnyebb 52 évesen egy fiatalabb párral új életet kezdenie. (Vouge)

Fotó: IROZ GAIZKA/AFP

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.