A köztévé Híradója szerint a Fradi vezeti a világbajnokságot

Média
2018 augusztus 26., 11:14
comments 181

Nem az a furcsa vagy vicces, hogy a köztévé híradója szerint a Ferencváros focicsapata vezet a világbajnokságon. Amiről így tájékoztatták a közvéleményt:

Ilyen baki bármelyik csatornán előfordulhat, a legprofibbon is, ehhez nem kell szervilizmus, vagy központilag irányított propaganda.

A furcsa az, hogy ez láthatóan nem egyszeri tévesztés a köztévé részéről, hanem tendenciózus elképzelés. Az idén nyári világbajnokság egyik elődöntőjének beharangozójában ugyanis már arról beszéltek, hogy az este a Ferencváros fog játszani Belgiummal.

Eszerint, hiába kárörvendettek a kritikus média fake news-gyárai, azt a meccset bizony tényleg lejátszották, és a Fradika nyerte, sőt utána a ballib sajtóhenger által elhallgatott vébé-döntőt is.

Csak kibukott az Igazság!Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.