A köztévé Híradója szerint a Fradi vezeti a világbajnokságot

Nem az a furcsa vagy vicces, hogy a köztévé híradója szerint a Ferencváros focicsapata vezet a világbajnokságon. Amiről így tájékoztatták a közvéleményt:

Ilyen baki bármelyik csatornán előfordulhat, a legprofibbon is, ehhez nem kell szervilizmus, vagy központilag irányított propaganda.

A furcsa az, hogy ez láthatóan nem egyszeri tévesztés a köztévé részéről, hanem tendenciózus elképzelés. Az idén nyári világbajnokság egyik elődöntőjének beharangozójában ugyanis már arról beszéltek, hogy az este a Ferencváros fog játszani Belgiummal.

Eszerint, hiába kárörvendettek a kritikus média fake news-gyárai, azt a meccset bizony tényleg lejátszották, és a Fradika nyerte, sőt utána a ballib sajtóhenger által elhallgatott vébé-döntőt is.

Csak kibukott az Igazság!Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.