Beindultak a kajak-kenusok, világbajnok a női kajaknégyes

Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A végére tartogatták ma a magyarok az érmeket a portugáliai kajak-kenu világbajnokságon. Miután a hetedik futamban meglett az első vasánapi magyar érem, egy ezüst a kenus Balla Virág-Takács Kincső párostól, átszakadt a gát.

A 2015. óta minden világversenyen veretlen női kajaknégyes (ezúttal Kárász Anna, Kozák Danuta, Medveczky Erika és Bodonyi Dóra összeállításban) most hatalmas hajrával, mindössze 13 ezreddel győzött Új-Zéland előtt, a férfiak (Tótka Sándor, Dudás Miklós, Molnár Péter és Kuli István) a korai vezetés után csúsztak le a harmadik helyre.

Tegnap 3 aranyat nyertek a magyarok. Az összesen négy magyar arany mindegyikét a nők szerezték.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.