Mit csinált a brazil kapus, amikor simán elbombázhatta volna a labdát?

Kicsit nyögvenyelősen verte a Liverpool otthon 1-0-ra a kishal Brighton csapatát, de a meccs sokkal inkább marad emlékezetes Allison, a frissen igazolt brazil válogatott kapus húzásairól. Egyszer addig tökölt, míg majdnem az ellenfél csatáraihoz rúgta a labdát, ami annyira feltüzelte, hogy legközelebb úgy oldott meg egy hazaadást, hogy a közönség úgy hörögjön és tapsoljon, mint egy bombagólnál:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.