Curtis: Majka nem a barátom

bulvár
2018 augusztus 27., 02:56
comments 128

Folytatódott a nyár végének érzelmes rapdrámája: a kokainozás miatt kirúgott Curtis rapper szombaton immár egyedül haknizott a felvidéki Lég falucska esős falunapján az Új Fiesta Duó és DJ Bíró Tomi után fellépve - mi lehet ennél szívszaggatóbb? - amikor naná, hogy szóba került Majka, Curtis rapper barátja és eddig színpadi partnere, aki híres módon a drogfüggősége miatt szakított vele a napokban.

Curtis a színpadról klasszikus emlékkönyv-stílusban szomorkodott, már ha hinni lehet a Blikk beszámolójának. Olyanokat mondott, hogy

  • Nem szép dolog egy barátot szarban hagyni.
  • Majka nem a barátom!
  • Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos.
  • Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts!
  • Na, mindegy...

Hát kell majd csiszolni a szövegeken, de ebben még mindig bőven benne van egy egyidényes reality dráma. 

Azt viszont meg kell adni a Blikknek, hogy mindent megtesznek a lendületes indulás után kissé leülni látszó konfliktus felplankolásáért, hiszen a vonatkozó cikk felvezetőjében azzal hergelték az olvasókat, hogy

"Majoros Péter „Majka” (39) borította a drogbilit"



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.