Egy kazári férfi akart egy kis aprót, ezért feltört egy volánbuszt, de ha már ott volt, el is vitte a buszt egy körre

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 34 éves kazári lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi hétfőn nem sokkal éjfél után Mátraszelén, a Szabadság úton egy ott parkoló autóbusz első ajtaját betörte, bemászott az autóbuszba, és elvette a kasszából a váltópénzt.

A váltópénz  Forrás: Police.hu

A pénz azonban nem volt elég, a gyújtáskapcsolóban hagyott kulccsal be is indította az autóbuszt. El akart vele menni Vizslásra.

Azonban a rendőröknek feltűnhetett az éjszaka közepén egy ismeretlen által vezetett volánbusz, ezért útközben megállították, és elfogták a férfit. A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. (Police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.