Egymástól pár száz méterre két baleset is történt szinte egy időben az M3-ason

Két baleset történt szinte egy időben kedd reggel az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 122-es km-nél, az egyik sérültet mentőhelikopterrel szállítják kórházba – közölte a katasztrófavédelem.

A közlemény szerint előbb egy kamion és egy terepjáró ütközött össze, majd néhány 100 méterrel később három autó csúszott egymásba. A helyszínre Mezőkövesdről érkeztek a hivatásos tűzoltók.

A műszaki mentés idejére az autópálya Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Az elsődleges információk szerint a két balesetben több ember is megsérült, egyiküket mentőhelikopterrel szállítják kórházba. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.