Megállíthatatlanul tör előre a gyerekdalok Gangnam Style-ja

  • Baby SHARK
  • doo doo da-doo da-doo
  • Mommy SHARK
  • doo doo da-doo da-doo 

Erről a szól a Baby Shark Dance című alkotás, amit eddig összesen

3,3 milliárdszor játszottak le a világon,

ha figyelembe vesszük a Youtube mellett (ami önmagában 1,7 milliárd lejátszás) az Amazon, az iQiyi, és a Youk felülteket is. (A Gangnam Style tart a Youtube-on 3,2 milliárdnál.)

A dal, amire a Quartzy hívta fel azok figyelmét, akik még egyszer sem tekintették meg, a koreai PinkFong gyerektartalom-gyártó alkotása, és úgy tűnik, elég sikeresen szólította meg azt a generációt, akik már a születésük pillanatától a Youtube előtt ülnek, vagy legalábbis a születik odateszik őket.

Ha azzal számolunk, hogy a világon 680 millió négy évnél fiatalabb gyerek van, akkor közülük az internetközelben lévő gyerekek jelentős része egyszer biztosan lejátszotta már a dalt, de jellemzően inkább 

nagyon-nagyon sokszor.

További változatok:

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.