Szerelme szeme láttára halt meg a nő, miután pótkerék vágódott a szélvédőbe

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Kép: police.hu

Hétfőn jelent meg a hír, hogy az M1-esen egy Győr felé haladó teherautó szélvédőjébe szemből bevágódott egy pótkerék, ami eltalálta az anyósülésen utazó 19 éves nőt, aki belehalt a sérülésekbe.

A Blikk most az eset körülményeit is megírta: a nő neve P. Réka, aki szerelmét kísérte el egy ausztriai fuvarra. A 19 éves P. Réka egy Pest megyei településen lakott, és sminkmesternek készült. 

Az autót vezető fiú sokkos állapotba került a baleset után, hiszen a szeme láttára halt meg szerelme, írja a Blikk.

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, de hiába repült percek alatt a balesethez, P. Rékán már nem tudtak segíteni. A bevágódó pótkerék teljesen áttörte az anyósülés előtti szélvédő üvegét, majd a testének csapódott.

A kerék egy szembejövő trélerről zuhant le. Az esetet még vizsgálják, közúti veszélyeztetés merülhet fel az ügyben.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.