Bulgária kerítést épített a román határra, az állatok kívül tartásáért

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Bulgária 4 hét alatt 133 kilométer hosszú, szögesdrótból készült kerítést épített a Romániával közös határára.

A bolgár mezőgazdasági minisztérium kezdeményezésére épült a kerítést, mert Romániában az afrikai sertéspestis fertőzi az állatokat, és a kór elérte az ország legnagyobb sertéstelepét is, ami alig 50 kilométerre van a bolgár határtól. Csak azon a telepen 140 ezer sertést kellett leölni a betegség miatt.

A kerítéstől a bolgár kormány azt várja, hogy a beteg állatok nem kóborolnak majd át a határon, és így a betegség nem fertőzi meg az ottani jószágokat. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.