Most már biztos, hogy Magdi anyus szelleme kísérti az országot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Most már hivatalos, hogy Magdi anyus visszatér a Barátok közt című sorozatba.

A Blikk szerint a 76 éves Fodor Zsókának a sorozatból 2009-ben kiírt, takarítás közben a lépcsőn legurulva elhalálozott karaktere most már biztos, hogy szellemként vagy látomásként jelenik majd meg a Mátyás király téren, ahogy az már korábban is előfordult.

A lap szerint – mivel a részeket két hónappal bemutatás előtt veszik fel – nem lenne meglepő, ha Magdi anyus az október 26-i, jubileumi adás egyik meglepetése lenne. (Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.