Most már biztos, hogy Magdi anyus szelleme kísérti az országot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Most már hivatalos, hogy Magdi anyus visszatér a Barátok közt című sorozatba.

A Blikk szerint a 76 éves Fodor Zsókának a sorozatból 2009-ben kiírt, takarítás közben a lépcsőn legurulva elhalálozott karaktere most már biztos, hogy szellemként vagy látomásként jelenik majd meg a Mátyás király téren, ahogy az már korábban is előfordult.

A lap szerint – mivel a részeket két hónappal bemutatás előtt veszik fel – nem lenne meglepő, ha Magdi anyus az október 26-i, jubileumi adás egyik meglepetése lenne. (Blikk)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.