A Sport TV-n lehet majd nézni az Európa Liga meccseit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az UEFA és az AMC megállapodása után a 2018-2019-es szezontól kezdve Magyarországon a Sport 1-en és a Sport 2-n lehet majd nézni az Európa Liga meccseit.

A kisebb és általában kevésbé követett európai kupa idén itthon különös jelentőséget kap, hiszen a Vidi is bejutott a főtáblára. De ebben a sorozatban fog idén játszani az Arsenal, a Chelsea, a Milan, az Olympique Marseille és a Leverkusen is. 

A csoportkörök szeptember 20-án indulnak, sorsolás pedig most pénteken lesz. (Médiapiac)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.