Elon Musk tagadja, hogy sírt volna a Times-interjúja alatt, Steve Bannon szerint a Tesla vezetője egy óriásbébi

Steve Bannon szerint Elon Musk és a többi techcég vezetője nem is igazi felnőttek, csak óriásbébik, gyerekek felnőtt testben. Trump korábbi tanácsadója és kampányfőnöke szerint Musk érzelmileg összeroppant a New York Times néhány nappal ezelőtt készített interjújában, és hazudott, mikor elektromos autókat gyártó cége, a Tesla finanszírozásának biztosításáról beszélt.

Nem sokkal Bannon megnyilvánulása előtt Musk reagált azokra a hangokra, melyek szerint sírva fakadt volna a New York Times interjúja közben, azt mondja, ő nem is sírt, csak egyszer elcsuklott a hangja. A lap szóvivője erre reagálva azt mondta, Musk érzelmi felindultsága hallgató volt az interjúban, és nem igaz, hogy csak egyszer csuklott volna el a hangja.

Bannon szerint ez az interjú is bizonyítja, hogy a techcégek vezetői milyen érzelmi és értelmi színvonalon állnak. Olyanok, mint a gyerekek, ennek ellenére mégis a világ életét alapjaiban meghatározó dolgokban döntenek. (Business Insider)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.