Vajna Tímea megkérte Andy Vajnát, hogy pisilje le, mert megcsípte egy medúza

Egészségügy
2018 augusztus 30., 09:17
comments 240

A filmügyi kormánybiztos felesége Ibizáról jelentkezett be az Instagramján, és arról írt, hogy megcsípte egy medúza. És hiába próbálta "facetune-al kiretusálni", még így is látszott a csípés helye. 

Majd így folytatja: 

🧐Amikor kijöttem a vízből, kipróbáltam egy hagyományos módszert. Tudom hülyén hangzik, de megkértem Andyt, h pisilje le a karomat és segített. Átmenetileg... Aztán újra elkezdett viszketni és égni.

Azt az elképzelést, hogy a medúzacsípés enyhítésére jó módszer az emberi vizelet, talán a Jóbarátok tette igazán ismertté, de nem sok tudományos alap van mögötte: a témával foglalkozó kutatók szerint jobb esetben az emberi vizelet nem tesz semmit a csípéssel, rosszabb esetben viszont még ronthat is a helyzeten. 

Frissítés: a posztból azóta kikerült a lepisilésre vonatkozó rész:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.