Benkő hadügyminiszter behisztizett: ma éjfélig dolgozik a Zacher Gábor a Honvédkórházban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

  • A gyógyítást veszélyeztető borzalmas körülmények miatt felmond, közölte péntek délelőtt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegellátó Centrum vezetője, dr. Zacher Gábor.
  • A Honvédkórházat felügyelő Honvédelmi minisztérium délután közleményben cáfolta Zachert: szerintük amúgy is lejárt volna a szerződése, és ők döntöttek úgy, hogy nem hosszabbítanak.

A hvg.hu megkeresésére Zacher Gábor péntek este közölte: 

"ma éjfélig dolgozom a Honvédkórházban." 

Lemondását Benkő Tibor elfogadta, és mindenféle indoklás nélkül mentesítette a két hónapos felmondási idő kitöltése alól a sebészt. Zacher úgy tervezte, hogy októberig marad, az elvállalt műszakokat elviszi. Benkő máshogy gondolta. 

Azt, hogy a szerződése lejárt volna év végével, Zacher megerősítette, de hozzátette: 

a kórházigazgató azt mondta neki, hogy a posztot újra megpályázhatja.

De amúgy tervezte a hosszabbítást. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.