Eltitkolta a MÁV, hogy szembe ment két vonat Dömsödnél, és csak néhány száz méteren múlt a baleset

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szembement múlt pénteken két vonat Dömsödnél, néhány száz méteren múlt, hogy nem történt ütközés, értesült egy szemtanútól az RTL Klub Híradója. Úgy tudják, hogy a Belgrádba tartó Ivo Andric gyorsvonat vezetője hibázott: figyelmen hagyta tilos jelzést. A MÁV az egész esetről mindössze annyit közölt honlapján, hogy 

a gyorsvonat Dömsöd állomáson nem a kijelölt helyen, de még az állomás területén állt meg, a közlekedése során viszont egy váltót megrongált.

Arról, hogy a két szerelvény egymással szembement, nem számoltak be. Az RTL Klub Híradója megkereste a vasúttársaságot, hogy miért hallgatták el ezt a részletet, de a kérdésre nem válaszoltak. Azt viszont közölték: szerintük

nem volt közvetlen vészhelyzet, a biztosítóberendezések jól működtek. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.