Óriásgyík terrorizál egy floridai családot

A majdnem kétméteres hüllő napok óta ólálkodik Maria és Zach Liebermann hátsó kertjében, az állat ószalagos vagy indiai varánusz lehet. A gyík tényleg óriási, eddig szakembereknek sem sikerült csapdába csalniuk. Hogy miért épp a floridai család kertje tetszett meg ennyire a varánusznak, nem tudható, de tény, hogy Liebermannék alig mernek kilépni otthonukból. A napokban videót is készítettek az állatról, ami egyáltalán nem tart az emberektől, felmászik egészen az erkélyajtóig is.

A varánuszok mostanában elszaporodtak az államban, és egyre több gondot okoznak az ott élőknek.

(via wfla)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.