Federer olyan pontot ütött, hogy kétszer megnézed, jól láttad-e

A US Open harmadik fordulójában történt az eset: a 30. kiemelt ausztrál Nick Kyrgios két szett hátrányban adogatott 3-3-as állásnál, és halandók ellen elég is lett volna az, ahogy az oldalvonal mellé átdroppolta az adogatásból visszaérkező labdát, de pechére a túloldalon (a 2. kiemelt) svájci Roger Federer állt:

Kyrgios annyira ledöbbent az eseten, hogy szó szerint tátott szájjal bámult át a túloldalra, aztán egykedvűen átpöttyintette az ellenfélhez a zsebében lévő labdát.  

A vége 6-4, 6-1, 7-5 lett. Federer a negyedik körben egy másik ausztrállal, John Millmannel találkozik, a negyeddöntőben viszont már (a 6. helyen kiemelt) szerb Novak Djokovic várhat rá. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.