Identitásválságban a magyar időjárás

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Joggal aggódunk a magyar időjárás identitásáért. 

A jövő héten is folytatódik a változékony időjárás, többször várhatók záporok, zivatarok. A szél zivatarok környezetében erős, akár viharos lehet, de nem okoz komoly lehűlést, többfelé 25, másutt továbbra is 30 fok közeli maximumok várhatók - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

  • Hétfőn és kedden is többfelé várható zápor, zivatar, a leghidegebb órákban 13-20, napközben a Dunántúlon 21-25, másutt 26-32 fok lesz.
  • Kedden 14-19 fok az alja, és 21-27 fokig melegszik a levegő. 
  • Szerdán napos és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek, még több helyen lehet zápor, helyenként zivatar. A minimum- 13-18, a maximumhőmérséklet 23-28 fok között alakul. 
  • Csütörtökön a többórás napsütés mellett helyenként alakulhat ki zápor, egy-egy zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-17, a legmagasabb 25-29 fok között valószínű. 
  • Pénteken kábé ugyanez.
  • Szombaton és vasárnap napos és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek. Szombaton elsősorban a Dunántúlon és az Északi-középhegységben, és vasárnap is csak szórványosan valószínű zápor, zivatar. Szombaton napközben 21-29, vasárnap 25-30 fokig melegszik a levegő.

(MTI)

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.