Identitásválságban a magyar időjárás

időjárás
2018 szeptember 02., 14:05
comments 65

Joggal aggódunk a magyar időjárás identitásáért.

A jövő héten is folytatódik a változékony időjárás, többször várhatók záporok, zivatarok. A szél zivatarok környezetében erős, akár viharos lehet, de nem okoz komoly lehűlést, többfelé 25, másutt továbbra is 30 fok közeli maximumok várhatók - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

  • Hétfőn és kedden is többfelé várható zápor, zivatar, a leghidegebb órákban 13-20, napközben a Dunántúlon 21-25, másutt 26-32 fok lesz.
  • Kedden 14-19 fok az alja, és 21-27 fokig melegszik a levegő.
  • Szerdán napos és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek, még több helyen lehet zápor, helyenként zivatar. A minimum- 13-18, a maximumhőmérséklet 23-28 fok között alakul.
  • Csütörtökön a többórás napsütés mellett helyenként alakulhat ki zápor, egy-egy zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-17, a legmagasabb 25-29 fok között valószínű.
  • Pénteken kábé ugyanez.
  • Szombaton és vasárnap napos és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek. Szombaton elsősorban a Dunántúlon és az Északi-középhegységben, és vasárnap is csak szórványosan valószínű zápor, zivatar. Szombaton napközben 21-29, vasárnap 25-30 fokig melegszik a levegő.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.