Biciklist gázolt a vonat Törökszentmiklóson, a férfi életét két szabadnapos rendőr mentette meg

Szombaton biciklist gázolt a vonat a törökszentmiklósi vasúti átkelőnél - számolt be róla az RTL Híradó. A férfi a fehér jelzésnél kezdte el áttolni a kerékpárját az átkelőn, de elesett, a lámpa pirosra váltott és érkezett is a vonat Nyíregyháza irányába.

A mozdonyvezető hiába vészfékezett, nem tudott megállni, és a kerekek a férfi mindkét lábát levágták.

A biciklis elvérzett volna, ha nem ugrik le a vonatról két szabadnapos rendőr, akik aztán gézzel, fáslival, majd az időközben kiérkező rendőrök gumibotjával szorították el a férfi lábát. A sorompónál várakozó autósoktól kértek elsősegélycsomagot. A férfit a szolnoki kórházba szállították, nem tudni, hogy jelenleg milyen állapotban van.

[
]


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.