Ilyesmiket eszik majd az idei tanévben nyolcezer miskolci diák

gasztronómia
2018 szeptember 03., 12:38

A GasztVitál Csoport új főzőkonyhájában készült képeket közölt az MTI, a tanévkezdéstől nyolcezer miskolci diák számára készül itt az étel 

a legkorszerűbb konyhatechnológiával.

A képes tudósítás szerint a menün szerepel majd porcukorral meghintett grízes tészta és húsleves is.

photo_camera Fotó: Vajda János/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Vajda János/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Vajda János/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Vajda János/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Vajda János/MTI/MTVA
Főznek a GasztVitál Csoport új főzőkonyhájában a Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskolában Miskolcon 2018. szeptember 3-án.
photo_camera Illusztráció: Vajda János/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Vajda János/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.