Izrael lebombázná Irán katonai létesítményeit Irakban

külföld
2018 szeptember 03., 11:27
comments 146

Szükség esetén Izrael csapást mérhet az Irakba telepítendő iráni katonai létesítményekre, ahogy Szíriában is csapást mért az ottani iráni létesítményekre, jelentette be Avigdor Liberman izraeli védelmi miniszter hétfőn egy konferencián Jeruzsálemben. ""Természetesen figyelünk mindent, ami Szíriában történik, de egyértelművé tesszük, hogy az iráni fenyegetések tükrében nem korlátozzuk csapásainkat Szíria területére" - mondta.

Meg nem nevezett forrásokból a Reuters hírügynökség úgy értesült, hogy Irán ballisztikus rakétákkal látta el a vele szövetséges iraki síita milíciákat. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.