A brit nő hipót öntött volt élettársa halai közé, mert azt hitte, viszonya van egy másik nővel

12 hónapra felfüggesztve 18 hét börtönre és 415 font megfizetésére kötelezte az oxfordi bíróság a 35 éves Serena Reynoldsont, amiért hipót öntött volt élettársa, John Fitzpatrick halainak akváriumába. A nő az egészet videóra vette, és a felvételt el is küldte Fitzpatricknak WhatsAppon, majd azzal fenyegetőzött, hogy a férfi terráriumban tartott kigyója lesz a következő, és hogy azt patkányméreggel fogja elintézni.

Fitzpatrick azért költözött el a Reynoldsonnal közös háztartásból, mert élettársa azzal vádolta, hogy viszonya van egy másik nővel. A bíróság szerint ezért mérgezte meg  Reynoldson a halakat is.

Miután megkapta a videókat, Fitzpatrick értesítette a rendőrséget.

Reynoldson mentségére hozta fel a védője, hogy élettársa elköltözése után a halak és a kígyó mellett 5 10 éven aluli gyerekről is gondoskodnia kellett, ez pedig komoly stresszt okozott. A nő korábban azt mondta a rendőrségnek, hogy nem tudta azt sem, mi van a hipós flakonban, és hogy meg fogja ölni a halakat azzal, ha azt az akváriumba önti, de a bíróság úgy ítélte meg, hogy ez kamu. (Telegraph)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.