A brit nő hipót öntött volt élettársa halai közé, mert azt hitte, viszonya van egy másik nővel

bűnügy
2018 szeptember 04., 17:50
comments 76

12 hónapra felfüggesztve 18 hét börtönre és 415 font megfizetésére kötelezte az oxfordi bíróság a 35 éves Serena Reynoldsont, amiért hipót öntött volt élettársa, John Fitzpatrick halainak akváriumába. A nő az egészet videóra vette, és a felvételt el is küldte Fitzpatricknak WhatsAppon, majd azzal fenyegetőzött, hogy a férfi terráriumban tartott kigyója lesz a következő, és hogy azt patkányméreggel fogja elintézni.

Fitzpatrick azért költözött el a Reynoldsonnal közös háztartásból, mert élettársa azzal vádolta, hogy viszonya van egy másik nővel. A bíróság szerint ezért mérgezte meg Reynoldson a halakat is.

Miután megkapta a videókat, Fitzpatrick értesítette a rendőrséget.

Reynoldson mentségére hozta fel a védője, hogy élettársa elköltözése után a halak és a kígyó mellett 5 10 éven aluli gyerekről is gondoskodnia kellett, ez pedig komoly stresszt okozott. A nő korábban azt mondta a rendőrségnek, hogy nem tudta azt sem, mi van a hipós flakonban, és hogy meg fogja ölni a halakat azzal, ha azt az akváriumba önti, de a bíróság úgy ítélte meg, hogy ez kamu. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.