Keresztes László Lóránt az LMP új frakcióvezetője

POLITIKA
2018 szeptember 04., 12:26
comments 211

Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke maga jelentette be keddi sajtótájékoztatóján, hogy mostantól ő vezeti a párt parlamenti frakcióját.

Az LMP társelnöke oldalán leendő helyetteseivel, Schmuck Erzsébettel, Demeter Mártával és Csárdi Antallal állt ki a sajtó képviselői elé. Az eseményről a Mérce Facebook-oldala tudósított.

Keresztes László Lóránt  és Szél Bernadett
photo_camera Keresztes László Lóránt és Szél Bernadett Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Keresztes arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy vidéki politikusként fontos feladatának tartja, hogy valódi népképviselet jelenjen meg a parlamentben. Emellett konkrétumok nélkül „a fontos ügyek” napirenden tartását emelte ki, mint feladatot. 

Az ellenzéki együttműködéssel kapcsolatban Keresztes annyit mondott, hogy továbbra is a XXI. századi pártok, azaz a Jobbik és a Momentum felé nyitottak. 

Kérdésre válaszul elárulta azt is, hogy sok igazsága van Ungár Péter képviselőtársának abban, hogy szerinte el kell ismerni a Fidesz migrációs politikájának egyes elemeit. 

Keresztes elődje, Széll Bernadett augusztus 21-én távozott a társelnöki- és ezzel együtt a frakcióvezetői posztról is. (Mérce)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.