Szabó Tünde szerint magánügy, hogy milyen iskolába járnak a gyerekei

Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára hétfőn büszkén posztolta ki a nyilvános Facebook-oldalára, hogy a gyerekei iskolába mennek. Az ő gyerekei azonban az egyenruhájukon lévő címer alapján nem akármilyen iskolába járnak, hanem a SEK Budapest International Schoolba, ahol fejenként közel 2 millió forintba kerül egy tanév.

Megkérdeztük az államtitkárt, miért nem állami intézménybe íratta a gyerekeit, és hogy miért vállalta nyilvánosan, hogy az államival szemben a magániskola mellett döntött. Erre ez a válasz érkezett:

„A gyermekeim taníttatása nem köz-, hanem magánügy. Kérem a nyilvánosságot, hogy gyermekeim, családom magánéletét tartsák tiszteletben.”

Ha így gondolja, akkor viszont egyszerűbb lett volna, ha ki se teszi a nyilvános posztot a gyerekeiről.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.