Szabó Tünde szerint magánügy, hogy milyen iskolába járnak a gyerekei

Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára hétfőn büszkén posztolta ki a nyilvános Facebook-oldalára, hogy a gyerekei iskolába mennek. Az ő gyerekei azonban az egyenruhájukon lévő címer alapján nem akármilyen iskolába járnak, hanem a SEK Budapest International Schoolba, ahol fejenként közel 2 millió forintba kerül egy tanév.

Megkérdeztük az államtitkárt, miért nem állami intézménybe íratta a gyerekeit, és hogy miért vállalta nyilvánosan, hogy az államival szemben a magániskola mellett döntött. Erre ez a válasz érkezett:

„A gyermekeim taníttatása nem köz-, hanem magánügy. Kérem a nyilvánosságot, hogy gyermekeim, családom magánéletét tartsák tiszteletben.”

Ha így gondolja, akkor viszont egyszerűbb lett volna, ha ki se teszi a nyilvános posztot a gyerekeiről.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.