Idén bemutathatják a Samsung hajtogatható telefonját

Friss iparági értesülések szerint a Samsung novemberi fejlesztői konferenciáján mutathatják be a vállalat hajtogatható okostelefonját. Az azonban nem világos, hogy ez egyben a piacra dobást is jelenti-e majd. 

A vállalat vezérigazgatója, Kwon Oh-hyun korábban már beszélt arról, hogy meglehetősen nehezen fejleszthető eszközről van szó. Korábbi pletykák szerint a rejtélyes telefon a Galaxy Note sorozat következő darabja lehetne.

A Samsung évek óta kísérletezik a hajtogatható technológiával, az első prototípust még 2012-ben mutatták be. Egy beharangozó videót 2014-ben publikáltak is, máig ez a legtöbb információ, amit a fejlesztésről tudni lehet. Ez alapján egy félbehajtható kijelzővel jönne ki az eszköz: 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.