Agyonvertek egy tehénpásztort Ózd mellett

bűnügy
2018 szeptember 06., 13:45
comments 142

Augusztus 30-án érkezett lakossági bejelentés a rendőrségre, hogy holtan találtak egy tehénpásztort Ózd-Susa település határában. A rendőrségi eljárás során és a szakértői vizsgálatok eredményeként megalapozottá vált a gyanú, hogy a 47 éves férfi halálát bántalmazás okozta.

Az emberölés helyszíne.
photo_camera Az emberölés helyszíne. Fotó: police.hu

A nyomozók rövid idő alatt azonosítottak, majd elfogtak egy – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – 16 éves ózdi fiatalkorú fiút, akivel szemben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított augusztus 29-én délután elment az Ózd-Susa település határában teheneket őrző ismerőséhez, majd szóváltás alakult ki köztük, és a fiú a gulyást úgy megverte, hogy az a helyszínen meghalt.

A rendőrök csütörtökön előterjesztést tettek  a letartóztatására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.