Feltörték a British Airways oldalát, 380 ezer ügyfél adataihoz fértek hozzá a hackerek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A támadás augusztus 21-én indult, de csak szerda este tudták visszaverni a légitársaság emberei, mert két hétig nem vették észre, hogy mi történik a rendszerükben. A támadók összesen 380 ezer ügyfél adataihoz fértek hozzá, a cég szerint útlevélszámokhoz és utazási információkhoz nem, pénzügyi adatokhoz viszont igen, bár azt nem részletezték, hogy ez mit jelent. (Gizmodo)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.