Spanyol külügyminiszter: Csak sírunk és sajnálkozunk

Daniel Cohn-Bendit EP-képviselő interjút készített az új spanyol baloldali kormány külügyminiszterével arról, hogy mi folyik a tanácsüléseken. Ezeken a havonta tartott megbeszéléseken a tagállamok külügyminiszterei egyeztetnek, vitatkoznak.

Josep Borrell ezt válaszolta: "Hú, nekem úgy tűnik, hogy csak együtt sírunk. Együtt siratjuk a világ boldogtalanságát. Végigvesszük nagyjából a világ összes búját, bánatát." 

Erre Cohn-Bendit megkérdezte, hogy mit intéznek el.

A válasz ez volt: "A bánkódást. A sajnálkozó közlemények kiadását. Elindítjuk a segélyeket. Bekötözzük a sebeket." (politico)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.