Véletlenül rossz lakásba ment be egy texasi rendőr, és lelőtte az ott lakó férfit

külföld
2018 szeptember 07., 17:03
comments 317

Csütörtök este egy texasi rendőrnő hazament volna szolgálat után, de valamiért eltévesztette a házszámot. Ezért is lepődött meg nagyon, amikor a lakásba lépve ott meglátta a 26 éves Botham Shem Jeant, akire azonnal tüzet nyitott. Csak ezután kapcsolt, hogy rossz lakásba ment be, ezután hívta a rendőrséget. A meglőtt férfit még a helyszínen ellátták, de miután kórházba szállították, meghalt.

link Forrás

A rendőrnő már szolgálaton kívül volt, de még egyenruhát viselt a lövöldözéskor. Egyelőre nem tisztázott, hogy sikerült eltévesztenie a házszámot. A nőt egyelőre nem vették őrizetbe, de a vizsgálat idejére felfüggesztették. (BBC/Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.