Sértetlenül átvészelte egy három fős család, ahogy átrobog a fejük fölött a metró

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A londoni Baker Street metrómegállónál esett be a sínekhez egy nő gyermekével együtt. Éppen érkezett a szerelvény, de megúszták sérülés nélkül, mivel be tudtak húzódni egy mélyedésbe, ami a sínek alatt volt, így a jármű a fejük fölött ment el. 

Szintén megúszta sérül nélkül a nő férje is, aki látva a balesetet, a családja után ugrott, de már nem volt elég ideje, hogy visszahúzza őket.  

Az eddigi információk szerint a babakocsival sétáló nő péntek este elkezdte a kihelyezett táblákat nézegetni a megállóban, és nem vette észre, milyen közel jár a vágányhoz. A babakocsi kerekei ekkor csúsztak le, a nő pedig ahogy utána kapott az eszköznek, szintén leesett. 

A nő férje utánuk ugrott, végül hárman bújtak meg a sínek alatt futó mélyedésben. A londoni tömegközlekedési vállalat elmondása szerint kivizsgálásra kórházba szállították őket. (Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.