80 ezren énekelték a legaranyosabb, szemétkedős focidalt N’Golo Kanté tiszteletére

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A sokak által beképzeltnek tartott francia focisták a játékukon kívül azzal tudták elnyerni a semleges nézők rokonszenvét a vébé idején, hogy több videó is megjelent arról, hogyan írtak át , majd énekeltek el egy N’Golo Kantéról szóló dalt a címzett tiszteletére, miután a remek védekező középpályás Leo Messit, a világ legnagyobb focistáját is sikeresen radírozta le a pályáról. 

Vasárnap, a hollandok elleni Nemzetek Ligája-győzelem után a közönség a helyén maradt a párizsi Stade de France-ban, hogy stadionbulival ünnepeljék meg a világbajnoki címet. Eközben énekelte el az Oooh, Champs Elysées című régi sláger dallamára szerkesztett dalt előbb a csapat, majd az egész stadion. A klassz az benne, hogy a szövege kábé így szól magyarul:

Óooooó, N’Golo Kanté,

kicsike,

kedves,

megállította Leo Messit

de mind tudjuk, hogy mekkora csaló

Mármint a kártyában.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.