Egyetemista vagy és érdekel az üzlet, no meg a pénz? Akkor téged vár az OTP Business versenye!

Idén már második alkalommal indul az Üzletrace, az OTP Business elsősorban (de nem kizárólag) gazdasági szakterületen tanuló egyetemi hallgatók számára kiírt pénzdíjas tanulmányi (sőt: esettanulmányi) versenye.

Az Üzletrace kétfordulós, technikailag két prezentáció elkészítéséről és előadásáról van szó, az OTP Business által kiírt témákban. A második kör lesz az igazán izgalmas. Ebben a kétnapos munkában az első forduló után behívott résztvevők háromfős csapatokba szervezve vesznek részt és egy-egy érdekes esettanulmányt kell feldolgozniuk. A győztes csapat 900, a második helyezett 600, a harmadik 450 ezer forintos díjban részesül. Sőt: a többiek is kapnak valamiféle rejtélyes jutalmat; már azért megéri elindulni, hogy kiderüljön, mi lehet az, amit a versenykiírás "tárgyi kompenzáció" néven emleget!

De előtte még ott az egyéni beugró, egy rövid CV és egy mindössze 3 slide-os preziben adott válasz arra a kérdésre, amit nem árulunk el, mert ilyen kis huncutok vagyunk. Ha érdekel a kérdés és érdekel a verseny, katt az Üzletrace hivatalos weboldalára, október 14-ig, mert az a jelentkezési határidő!

Advertisement
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.