Nem megijeszteni akarták, hanem kivégezni - mondta a sörétes fegyverrel meglőtt vállalkozó testvére

Az erősen vérző férfi ebből a kilőtt ablakú járműből szállt ki, a szájából dőlt a vér, és annyit mondott a segítségére siető fiatal nőnek, hogy „Meglőttek!” Azonnal az orvosi rendelőbe kísérték, ahonnan értesítették a rendőrséget és a mentőket 

- ezt mesélték a 112press.hu-nak.

Fotó: 112press.hu

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy sörétes fegyverrel lőttek arcon egy vállalkozót Vas megyében, de a helyi portál most további részleteket közöl. Beszéltek például a férfi testvérével, aki elmondta, hogy 

bátyján életmentő műtétet hajtottak végre, az állkapcsába csavar került.

A testvér maga is beszélt a feltételezett támadóval, mivel vasárnap ő vette fel a telefont, amikor a 30 év körülire saccolt férfi elmondta, hogy úgy kapta a telefonszámot egy korábbi üzletfelüktől, és kb. 80 kiló agancsot kínál eladásra. Ezután megadott egy helyszínt a 8-as főút mellett, ahol találkozhatnak. Azt tehát tudta, hogy a vállalkozónál több százezer forint készpénz lesz, de azt nem, hogy a felesége is elkíséri majd. 

Fotó: 112press.hu

„A vállalkozó kiszállt a Mercedesből, és éppen az ágakat akarta lerugdalni a kocsi elől, amikor a felesége elmondása szerint lövések dördültek. Az asszony nagyon megijedt, és lebukott a kesztyűtartó elé, a férje pedig vérző fejjel bevágódott az autóba, amire még ekkor is lőttek. A hozzátartozó elmondása alapján bokorból lőttek az ismeretlenek, úgy véli, ketten lehettek, és nem megijeszteni akarták a férfit, hanem kivégezni” - írja a 112press.

A rendőrség több órán keresztül helyszínelt a 8-as főút melletti erdőszélen.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.