Összehívná a Nemzetbiztonsági Bizottságot a kötvénybotrány miatt az LMP

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az LMP országgyűlési képviselői, Szél Bernadett és Demeter Márta, kezdeményezi a Nemzetbiztonsági Bizottság, illetve a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság összehívását a 444, a Direkt36 és a Novaja Gazeta orosz lap által feltárt újabb letelepedésikötvény-program botrány miatt. A párt közleménye szerint azt kérik, hogy a két testület haladéktalanul vegye napirendre az ügyet: 

"a nemzetbiztonsági szolgálatok, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, valamint a kormány képviselői pedig számoljanak be a plénumok előtt az újabb kötvény-botrányról."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.