Állva tapsolták Sargentinit a szavazás után

eu
2018 szeptember 12., 09:30

Miután kiderült, hogy az EP-képviselők több mint kétharmada szerint indokolt eljárást indítani a magyar kormány ellen az európai értékek veszélyeztetése miatt, a magyar jogállamiság állapotáról jelentést készítő zöldpárti képviselőt, Judith Sargentinit tapsvihar fogadta a teremben. 

link Forrás

Sargentini a szavazás után Twitterre írta ki, hogy nagyon büszke arra, hogy a jelentését támogatta az Európai Parlament, de ez elsősorban a magyar állampolgárok jogairól szól. 

Ezenkívül megköszönte kollégáinak, hogy pártérdekeken is túlnyúlva kiálltak a demokrácia és a jogállamiság védelme mellett. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.