Andy Vajna szerzett magának három újabb rádiót

POLITIKA
2018 szeptember 12., 09:29
comments 119

Nagykanizsai, tatabányai és székesfehérvári rádióval bővült Andy Vajna Rádió 1-ének vidéki hálózata. Az NMHH szerdán hirdette ki döntését a helyi kereskedelmi rádiós pályázatok eredményéről. Nagykanizsán tájékoztatásuk szerint az egyetlen alakilag és tartalmilag érvényes ajánlatot benyújtó dtm Media Hungary Kft. kapott frekvenciát. Tatabányán az LB Rádió Kft., Székesfehérváron pedig a VLNBC FM Rádió Kft. sugározhat majd. Mindhárman a Rádió 1-gyel hálózatba kapcsolva sugároznak majd műsort.

Az LB Rádió Kft. Nyíregyházán is pályázott frekvenciára, de pályázatuk tartalmi vizsgálata során az NMHH felvilágosítást kért, így ott még nem született döntés. Nem döntöttek a keceli frekvenciáról sem, ahol az egyedül pályázó Gong Rádió Kft.-t hiánypótlásra szólították. (Via 24.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.