Csányi elismerte, lehet, hogy hibázott, amikor azt gondolta, Leekens a megfelelő szövetségi kapitány

futball
2018 szeptember 12., 6:54
comments 69

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a magyar válogatottt Görögország elleni 2:1-es hazai győzelme után:

„A folytatásban is ezt várjuk, hogy lépegessen előre, fejlődjön a magyar csapat. Úgy gondolom, jó döntés volt Marco Rossit kinevezni. Hogy túl késői döntés volt ez? Lehet, hogy igen, és az az én hibám. Engem győztek meg arról, hogy Georges Leekens a megfelelő ember, de úgy gondoltam: inkább később váltsunk, minthogy ne tegyünk semmit.”

photo_camera Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és a belga Georges Leekens, a magyar válogatott előző szövetségi kapitánya a szövetség sajtótájékoztatóján Telkiben 2017. október 30-án. Leekens 2017. november közepétől vette át az irányítást, de néhány történelmi lebőgés után kirúgták. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Szerinte „nagyobb hiba lett volna a belga kapitánnyal elindulni a Nemzetek Ligájában, mint kapitányt váltani az utolsó pillanatban”, de ez a meccs meggyőzte arról, hogy ha Leekens kinevezése nem volt jó ötlet, jól tették, hogy váltottak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt