Csányi elismerte, lehet, hogy hibázott, amikor azt gondolta, Leekens a megfelelő szövetségi kapitány

futball
2018 szeptember 12., 06:54
comments 67

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a magyar válogatottt Görögország elleni 2:1-es hazai győzelme után:

„A folytatásban is ezt várjuk, hogy lépegessen előre, fejlődjön a magyar csapat. Úgy gondolom, jó döntés volt Marco Rossit kinevezni. Hogy túl késői döntés volt ez? Lehet, hogy igen, és az az én hibám. Engem győztek meg arról, hogy Georges Leekens a megfelelő ember, de úgy gondoltam: inkább később váltsunk, minthogy ne tegyünk semmit.”

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke (b) és a belga Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott előző szövetségi kapitánya a szövetség sajtótájékoztatóján Telkiben 2017. október 30-án. Leekens 2017. november közepétől vette át az irányítást, de néhány történelmi lebőgés után kirúgták.
photo_camera Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és a belga Georges Leekens, a magyar válogatott előző szövetségi kapitánya a szövetség sajtótájékoztatóján Telkiben 2017. október 30-án. Leekens 2017. november közepétől vette át az irányítást, de néhány történelmi lebőgés után kirúgták. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Szerinte „nagyobb hiba lett volna a belga kapitánnyal elindulni a Nemzetek Ligájában, mint kapitányt váltani az utolsó pillanatban”, de ez a meccs meggyőzte arról, hogy ha Leekens kinevezése nem volt jó ötlet, jól tették, hogy váltottak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.