Csányi elismerte, lehet, hogy hibázott, amikor azt gondolta, Leekens a megfelelő szövetségi kapitány

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a magyar válogatottt Görögország elleni 2:1-es hazai győzelme után:

„A folytatásban is ezt várjuk, hogy lépegessen előre, fejlődjön a magyar csapat. Úgy gondolom, jó döntés volt Marco Rossit kinevezni. Hogy túl késői döntés volt ez? Lehet, hogy igen, és az az én hibám. Engem győztek meg arról, hogy Georges Leekens a megfelelő ember, de úgy gondoltam: inkább később váltsunk, minthogy ne tegyünk semmit.”

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és a belga Georges Leekens, a magyar válogatott előző szövetségi kapitánya a szövetség sajtótájékoztatóján Telkiben 2017. október 30-án. Leekens 2017. november közepétől vette át az irányítást, de néhány történelmi lebőgés után kirúgták.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Szerinte „nagyobb hiba lett volna a belga kapitánnyal elindulni a Nemzetek Ligájában, mint kapitányt váltani az utolsó pillanatban”, de ez a meccs meggyőzte arról, hogy ha Leekens kinevezése nem volt jó ötlet, jól tették, hogy váltottak.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.