Egy kis szemétszedés a Dunán vasárnap?

szemét
2018 szeptember 12., 17:07
comments 3

Alacsony a vízállás, látszik és hozzáférhető a szemét - könnyű összeszedni. Találkozó szeptember 16-án, vasárnap délelőtt 10 órakor a Szabadság híd pesti hídfőjénél, a Fővám téren. Szemeteszsák és kesztyű lesz a helyszínen, de aki tud, hozzon magával.

Még a Google Maps-en is látszik, hogy van tennivaló
photo_camera Még a Google Maps-en is látszik, hogy van tennivaló

Az esemény főszervezője a Hulladekvadasz.hu és a Szemétszedés.hu - Takarítsuk ki együtt Magyarországot oldal üzemeltetője, a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (JÖN Alapítvány). Az esemény főtámogatója a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

Én ugyan nem vagyok budapesti, de ha addig kigyógyulunk családilag a nevetséges szeptemberi influenzánkból, vagy miből, megyünk! Hátha elkapunk valami egzotikusabbat szemétszedés közben :-)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.