Szijjártó: Az EP mai döntése bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarországgal szemben

politika
2018 szeptember 12., 10:20
comments 288

"Mi úgy látjuk, hogy az EP mai döntése bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarországgal szemben," mondta rendkívüli sajtótájékoztatóján a külügyminiszter miután az Európai Parlament megszavazta, hogy a magyar kormánnyal szemben eljárás induljon az európai értékek veszélyeztetése miatt. Szijjártó Péter  hangsúlyozta:

a döntés csalással született,

mert a tartózkodó szavazatokat nem számolták bele a végeredménybe. Emiatt áttekintik a jogorvoslati lehetőségeket. Szerinte a mai nap bizonyítást nyert, hogy nem csak az EP-ben, de a Néppárt frakciójában is többségben vannak a bevándorláspárti politikusok. Magáról a jelentésről kijelentette, hogy az minősített hazugságokkal van tele és nem más mint

"egy bevándorláspárti vádirat."

Az eljárást színtiszta koncepciós eljárásnak minősítette a külügyminiszter. 

Szijjártó Péter rendkívüli sajtótájékoztatóján semmi újat nem mondott, lényegileg megismételte Orbán Viktor keddi strasbourgi elmondott felszólalásában elhangzott paneleket. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.