Hosszú Katinka két aranyat és két bronzérmet nyert Dohában

sport
2018 szeptember 13., 15:02
comments 62

Hosszú Katinka két arany- és egy bronzérmet nyert az úszók idei világkupa-sorozatának második állomása, a dohai viadal csütörtöki nyitónapján.

A háromszoros olimpiai bajnok 400 méter gyorson 4:10.02 perccel végzett az élen, míg 200 méter pillangón 2:09.26-os idővel csapott elsőként a célba. Az utóbbi számban Jakabos Zsuzsanna második lett 2:10.34-gyel. Ebben a futamban csak négyen álltak rajtkőre. Hosszú Katinka 50 méter háton végzett harmadikként 28.57 másodperccel.

A férfiaknál Verrasztó Dávid állhatott dobogóra, a 30 éves versenyző 200 méter háton nyert bronzérmet 2:07.08-as eredménnyel.

Az idei vk-sorozat 4. állomása a budapesti Duna Aréna lesz október 4. és 6. között. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.